Low & Slow BBQ
Low & Slow BBQ
In detail
Low & slow BBQ is een techniek waarbij je (grotere) stukken vlees of vis voor langere tijd en op lage temperatuur laat garen op een barbecue met gesloten deksel. Resultaat is een heerlijk sappig en smaakvol gerecht.
Zorg voor aangepaste kledij/materiaal:
- een schort of koksbuis
- een tweetal handdoeken
- eventueel een officemes.
Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen (zie Algemene voorwaarden | SyntraPXL).
- foodtruckuitbaters
- restauranthouders
- traiteurs
- slagers en hun medewerkers
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Deze opleiding op maat van je bedrijf? Vragen over deze opleiding?- Introductie in BBQ
- Basisbeginselen
- Eigenschappen van de verschillende toestellen
- Soorten brandstof houtskool, briketten, hout
- Diverse bereidingen
- Low & Slow BBQ: warm roken
- Technieken en toestellen
- Verschillende soorten rookhout en hun toepassingen
- Diverse bereidingen
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.