Fijne patisserie

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Fijne patisserie

Zoetekauwen opgelet! Wil jij aan de slag om de heerlijkste patisserie te bereiden? Javanais, Miserable, lepelbiscuit, ... het komt allemaal aan bod. 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Onze klanten geven ons »

In detail

Patisserie kan je best omschrijven als een gebak of banket dat opgebouwd wordt uit verschillende elementen. De meest bekende gebakjes komen hier aan bod, maar ook een heerlijke bavarois-taart of Tiramisu bijvoorbeeld, met zelfgemaakte "lange vingers", ook wel boudoirs, lepelbiscuit of Savoiardi genoemd.

In deze 3 lessen krijg je technieken en productkennis mee om voortaan al die heerlijke gebakjes zelf te bereiden.

Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen. (zie verkoopvoorwaarden)

Iedere (aankomende) voedingsprofessional met interesse in bakken. Er is geen specifieke voorkennis vereist.

  • Les 1: Javanais & Misérable
  • Les 2: Bavarois
  • Les 3: Slagroomgebak

De lessen kunnen onderling wisselen, maar het zijn deze gebakken die behandeld zullen worden.

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Knelpuntberoep

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Alle meest gestelde vragen Contacteer onze klantendienst

Welke patisserie komt er aan bod in de opleiding?
In deze opleiding komt het volgende aan bod: Javanais/miserable, bavarois, diplomat gebakje en tot slot biscuit in combinatie met slagroom of boterroom gebakje. Als er voldoende tijd over is zie je ook nog eenvoudige patisserie van het seizoen.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.

davy