Enkele tips om een mooie korting te scoren of flink te besparen bij je opleiding!

3 weeks 6 days geleden

We houden allemaal van een goede deal, zeker nu het leven duurder wordt. Daarom hebben we voor jou enkele tips om de beste prijs voor je opleiding te scoren. Wat dacht je van een cheque om jouw inschrijvingsgeld deels mee te betalen? Of betaald verlof als je les gaat volgen? Lees hieronder snel verder en ontdek hoe jij kan besparen op je opleiding. 

Ontdek de tips!

besparen doe je zo

1# Check je opleidingscheques

Wist je dat de Vlaamse overheid wil meebetalen aan jouw opleiding? Check via deze website of jij en je opleiding in aanmerking komen voor opleidingscheques. Met deze cheques kan jij het volledige bedrag of een gedeelte van jouw inschrijvingsgeld betalen. Je hebt maximaal recht op een bedrag van €250 per schooljaar. Een kans die je zeker niet mag laten liggen!

Ontdek opleidingscheque-erkende opleidingen

2# Wettelijke vakantiedagen (bijna) op?

Geen probleem! Gelukkig is er het ‘Vlaams opleidingsverlof’ waardoor jij betaald educatief verlof kan krijgen zonder dat je hiervoor loon moet afgeven. Zo ben je tijdens de lesuren wettelijk afwezig op je job en behoud jij je vakantiedagen voor een deugddoende reis of citytrip. Bekijk zeker de website van de overheid om te controleren of jij in aanmerking komt.

Deze opleidingen komen in aanmerking

3# Cash je KMO-portefeuille

Run je een eigen zaak? Of is jouw opleiding nuttig voor het bedrijf? Dan kan jij of jouw bedrijf via de KMO-portefeuille tot 30% op een opleiding besparen. Heel wat van onze opleidingen komen in aanmerking, bekijk hieronder de volledige lijst. Je kan de subsidie makkelijk aanvragen via de website van Vlaio.

Onze opleidingen met KMO-portefeuille

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Ronny Voortmans
Artikel

'Wat is de populairste snack?' en 9 andere vragen aan frietexpert Ronny Voortmans

Ben jij een van die Belgen die wekelijks drie frituren voorbijrijdt om naar zijn eigen favoriete frituur te gaan? Dan ben je vast benieuwd naar het interview met Ronny ‘de frietjestovenaar’ Voortmans. Wij stelden hem tien vragen over onze nationale trots: de friet!

volwassenonderwijs
Artikel

5 redenen waarom volwassenonderwijs een goed idee is

Of je nu 18, 38 of 68 bent: studeren kan op elke leeftijd. Laat je vooral niet tegenhouden door een drukke job of tijdrovend gezin, want het volwassenonderwijs speelt net daarop in. Wij geven je vijf redenen waarom je niet langer moet twijfelen om als volwassene een nieuwe opleiding te gaan volgen.

grafisch design en digitale media
Artikel

Grafisch design of digitale media: iets voor jou?

Geïnteresseerd in een opleiding in grafische en digitale media? Bij SyntraPXL heb je een heleboel interessante opties om uit te kiezen. Wij geven je een handig overzicht en vertellen je waarom een opleiding in deze sector sowieso een goed idee is.