Start 2 BBQ
- Hou me op de hoogte
- Na deze opleiding ontvang je een diploma, getuigschrift of certificaat
In detail
In 6 lessen zal onze docent chef Vikking al zijn BBQ-geheimen met je delen en leer je de verschillende technieken die je in staat stellen om zowat alles op een BBQ te kunnen bereiden.
Gelieve hiervoor aangepaste kledij/materiaal mee te brengen zijnde:
een schort en/of koksbuis
2-tal handdoeken
Eventueel een officemes en een chefmes
Voor horeca-opleidingen kan je annuleren tot 7 dagen vóór de startdatum. Nadien is geen terugbetaling mogelijk, noch voor het inschrijvingsgeld, noch voor de grondstoffen. (zie verkoopvoorwaarden)
Foodtruckuitbaters, restauranthouders, traiteurs, slagers en hun medewerkers
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?- Alle barbecue-technieken komen aan bod
- Het menu wordt in samenspraak met de klas vastgelegd
Prijssamenstelling per jaar of deel
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.
Lesmomenten
Start | Einde | Lokaal | |
---|---|---|---|
ma 20/01/2025 | 19:00 | 22:00 | G1.47 |
ma 27/01/2025 | 19:00 | 22:00 | G1.47 |
ma 03/02/2025 | 19:00 | 22:00 | G1.47 |
ma 10/02/2025 | 19:00 | 22:00 | G1.47 |
ma 17/02/2025 | 19:00 | 22:00 | G1.47 |
ma 24/02/2025 | 19:00 | 22:00 | G1.47 |