BIAB basic
BIAB basic

Startdatum(s) Specifiek op maat van jouw bedrijf?
- Hou me op de hoogte
- Na deze opleiding ontvang je een diploma, getuigschrift of certificaat
In detail
BIAB staat voor "Builder In A Bottle" en is een geavanceerde techniek binnen de nagelverzorging. Het is een gelproduct dat wordt gebruikt om natuurlijke nagels te versterken, te verlengen en te vormen. BIAB combineert de duurzaamheid van gel met de flexibiliteit van acryl, waardoor het een populaire keuze is geworden onder nagelstylisten.
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?In onze uitgebreide cursus nemen we je mee op een reis door de fundamentele principes van de nagelwereld. Tijdens de eerste les dompelen we je onder in een boeiend stukje theorie, waarbij we dieper ingaan op verschillende systemen, nagelaandoeningen en uitgebreide productkennis. Je leert alles wat je moet weten om een stevige basis te leggen voor jouw nagelkunsten.
In de tweede les gaan we hands-on! Je leert de kunst van de perfecte voorbereiding (PREP) en het nauwkeurig aanbrengen van een soak off, zowel in full color als French stijl, met behulp van BIAB (Builder In A Bottle). Met een model of in duo's krijg je de kans om je vaardigheden te oefenen en te verfijnen onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.
Tijdens de derde les gaan we verder met het bijwerken van jouw BIAB creaties. Je leert hoe je op professionele wijze full color en French BIAB bijwerkt op een model, en krijgt praktische tips over het verwijderen en vijlen van nagelverlengingen.
Je zult zelfverzekerd en bekwaam zijn in het onderhouden van prachtige nagels voor jouw cliënten.
Prijssamenstelling per jaar of deel
Andere top opleidingen
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.
Lesmomenten
Start | Einde | Lokaal | |
---|---|---|---|
di 13/05/2025 | 19:00 | 22:00 | W2.06 |
di 20/05/2025 | 19:00 | 22:00 | W2.06 |
di 27/05/2025 | 19:00 | 22:00 | W2.06 |