40 populaire opleidingen krijgen een extra startdatum!

11 hours 30 minutes geleden

We hebben goed nieuws voor iedereen die zich nog wil inschrijven voor een opleiding: er zijn extra startdatums toegevoegd aan een aantal van onze meest gewilde opleidingen! Of je nu je carrière een boost wil geven of nieuwe vaardigheden wil ontwikkelen, het is zeker nog niet te laat om je in te schrijven voor deze cursussen. Bekijk hieronder het volledige overzicht van opleidingen die binnenkort starten, en grijp je kans om jouw toekomst vorm te geven.

Extra-startdatum

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

CEO Dirk Vanstipelen sleutelt aan een fiets
Nieuws

Campus Pelt schakelt een versnelling hoger met een Noord-Limburgs 'leerecosysteem'

Op dinsdag 17 september 2024 werd op de campus van SyntraPXL in Pelt het leerecosysteem 'HOW! Hennig op Weg' gelanceerd. Dit project, een samenwerking tussen Welzijnsregio Noord-Limburg, VDAB, SyntraPXL en de gemeente Pelt, heeft als doel een regio van levenslang leren te creëren.

Ronny Voortmans
Artikel

'Wat is de populairste snack?' en 9 andere vragen aan frietexpert Ronny Voortmans

Ben jij een van die Belgen die wekelijks drie frituren voorbijrijdt om naar zijn eigen favoriete frituur te gaan? Dan ben je vast benieuwd naar het interview met Ronny ‘de frietjestovenaar’ Voortmans. Wij stelden hem tien vragen over onze nationale trots: de friet!

volwassenonderwijs
Artikel

5 redenen waarom volwassenonderwijs een goed idee is

Of je nu 18, 38 of 68 bent: studeren kan op elke leeftijd. Laat je vooral niet tegenhouden door een drukke job of tijdrovend gezin, want het volwassenonderwijs speelt net daarop in. Wij geven je vijf redenen waarom je niet langer moet twijfelen om als volwassene een nieuwe opleiding te gaan volgen.