Initiatie chocolade - Week van de smaak
Initiatie chocolade - Week van de smaak
- Hou me op de hoogte
- Na deze opleiding ontvang je een diploma, getuigschrift of certificaat
In detail
Wat kun je verwachten?
In deze workshop leer je van onze expert chocolatier Davy Asnong de basistechnieken om zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een voorproefje van wat er allemaal mogelijk is en welke verrassende smaken je kan combineren.
Waarom deelnemen?
Gratis deelname tijdens de Week van de Smaak
Leer de basis van chocoladetechnieken van een vakexpert
Maak en proef je eigen chocoladecreaties
Perfect voor beginners en fijnproevers
Week van de Smaak: Ontdek Nieuwe Smaakervaringen
Deze initiatieles is onderdeel van de Week van de Smaak, waar smaak, creativiteit en culinaire ontdekkingen centraal staan. Bij SyntraPXL, bekend om zijn experts , leer je van de beste in het vak.
Schrijf je nu in!
De plaatsen zijn beperkt tot 16 deelnemers, dus wacht niet te lang. Grijp deze kans om de kunst van chocolade maken onder de knie te krijgen en proef de zoete magie van jouw eigen creaties.
👉 Mis deze heerlijke ervaring niet en ontdek hoe chocolade jouw nieuwe passie kan worden.
Geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden
Handige links
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?Onder begeleiding van chocolatier Davy Asnong bereidt en proef je een heerlijk chocoladeproduct.
Deze workshop is gratis. We voorzien voor jou het nodige materiaal en grondstoffen. Zorg dus zeker dat je aanwezig kan zijn als je je inschrijft, anders zijn we genoodzaakt om een 'No show fee' van €30 aan te rekenen.
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.