Initiatie BBQ - Week van de smaak

Initiatie BBQ - Week van de smaak

Altijd al willen leren hoe je de perfecte BBQ bereidt, met een ideale balans tussen plantaardige gerechten en heerlijke vlees- of visgerechten? Dan is dit jouw kans! Tijdens de Week van de Smaak organiseren wij een unieke, gratis workshop: Initiatie BBQ.

Free
Tijdsduur
1 sessie
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

Wat kun je verwachten?


In deze workshop leer je de kneepjes van het BBQ-vak, met een verrassende twist. Het thema van dit jaar is half-half: een heerlijke mix van plantaardige ingrediënten gecombineerd met vlees of vis. Van smaakvolle groenten op de grill tot sappige stukjes vlees en vis – alles komt aan bod!

Onder begeleiding van onze ervaren (BBQ)Chef Vikking leer je niet alleen hoe je verschillende ingrediënten perfect bereidt, maar ook hoe je creatief omgaat met het half-half principe. Zo maak je jouw volgende BBQ niet alleen smaakvol, maar ook gevarieerd en verrassend.

Gratis deelname tijdens de Week van de Smaak
Een inspirerende mix van plantaardige en dierlijke gerechten
Leer BBQ-technieken van een expert
Geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden
Week van de Smaak: Vier de Culinaire Diversiteit
Deze workshop is onderdeel van de Week van de Smaak, een jaarlijks culinair feest dat dit jaar in het teken staat van half-half. Het draait om balans, creativiteit en het ontdekken van nieuwe smaken. Meer weten over deze smakelijke week? Bezoek dan de officiële Week van de Smaak website.

Je zal zelf de handen uit de mouwen steken. Best breng je een voorbindschort of dergelijke mee om je kledij te beschermen.

Geschikt voor alle niveaus, van beginners tot gevorderden

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Onder begeleiding van Chef Vikking bereidt en proef je een heerlijk uitgebalanceerd BBQ-gerecht. 

Deze workshop is gratis. We voorzien voor jou het nodige materiaal en grondstoffen. Zorg dus zeker dat je aanwezig kan zijn als je je inschrijft, anders zijn we genoodzaakt om een 'No show fee' van €30 aan te rekenen.

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.