Oud-SYNTRA leerjongere Guus Coppens in ‘Mijn Pop-uprestaurant’ (VTM)

8 years 11 months geleden

Vanavond (04/06) zie je oud-leerjongere Guus Coppens strijden voor de eerste plaats in de finale van het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant'! Stel je televisietoestel om 20u35 af op VTM en breng zeker je stem uit! SYNTRA Limburg wenst Guus dan ook veel succes!

guus mijn pop up restaurant

Guus Coppens startte bij SYNTRA Limburg met de opleiding brood- en banketbakker, en vulde dit aan met de opleiding restauranthouder. Bij SYNTRA Limburg zijn we ervan overtuigd dat hij alles in huis heeft om er een succesverhaal van te maken. Wij duimen alvast!

Meer weten over het team Guus en Dries? Bekijk de officiele webpagina!

Meer weten over de leertijd? Bekijk onze webpagina.

(Foto: VTM)

SyntraPXL Blog

Blijf op de hoogte van nieuws en events bij SyntraPXL

Naar alle artikels
fotografie
Artikel

“Het is een grote troef om als journalist ook goede foto’s te kunnen maken”

Artikel

De 5 voordelen van een zomerse bijscholing

Zien juli en augustus er in jouw agenda nog relatief rustig uit? Dan is het hoog tijd om je in te schrijven voor een opleiding van onze summerschool. Je verbetert er niet alleen je expertise mee, het biedt ook nog vier andere voordelen.

Artikel

Van steunzolen maken tot HTML schrijven

Jill Wets werkte jarenlang in de orthopedie. Met plezier en toewijding maakte ze steunzolen en specialiseerde ze zich in rolstoelen, maar intussen bleef ook haar andere passie groeien: die voor de IT. Toen haar contract in de orthopedische sector afliep, besloot ze de sprong naar full stack developer te wagen, en dat bleek een goede keuze.

Artikel

“Fotograferen is durven dirigeren”

Tot twee jaar geleden had cursist Ivan Coemans geen idee dat hij zo goed kon fotograferen. Het was pas tijdens de opleiding fotografie van SyntraPXL dat dit verborgen talent van hem aan het licht kwam. En hoe!

Artikel

“Overdag werk ik met de dood, ’s avonds vier ik het leven”

Als ‘thanatopracteur’ is Robby Pipeleers de ideale docent voor de opleiding post-mortale make-up en restauraties. Op een professionele en respectvolle manier doet hij er in zijn job alles aan om het stof­fe­lijk over­schot van een overledene tot aan de uit­vaart in goe­de staat te hou­den. ’s Avonds gooit Robby het echter over een andere boeg, want dan zet hij als dj heel wat feestjes in gang. Dat vraagt om een interview!

hoeveel ga ik verdienen
Artikel

Hoeveel ga ik verdienen?