Voltijdse dagopleiding Kok (duaal)

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Voltijdse dagopleiding Kok (duaal)

Bij SyntraPXL Duaal leren kom je één dag naar de campus en ga je vier dagen werken. Je leert de kneepjes van het vak door een ervaren vakexpert, mentor op de werkvloer. 

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Sector
Horeca
Leervorm
Campusleren
Eigenschappen
Onze klanten geven ons »

In detail

 

In deze opleiding leer je allerlei eetbare ingrediënten kennen, beschrijven en verwerken tot basisbereidingen door het toepassen van basis kooktechnieken. Bovendien leer je hoe je verwerkte producten moet bewaren, de keuken schoonmaken (dagelijks) en een kwaliteitsvolle maaltijd afleveren aan de klant. 

De inschrijvingskost bedraagt €205 per cursusjaar.

Heb je nog vragen? Ben je overtuigd?
Contacteer ons dan op het nummer 011/30 32 20 of via duaalleren@syntrapxl.be

 

Keukenmedewerker Duaal:

  • 15-25 jaar
  • 2de graad secundair onderwijs
  • De opleiding duurt 2 jaar

Restaurant en keuken Duaal:

  • 15-25 jaar
  • 3de graad secundair onderwijs
  • De opleiding duurt 2 jaar
  • Cursisten die al een secundair diploma op zak hebben, kunnen deze opleiding ook volgen

Kok Duaal:

  • Vanaf 15 jaar (geen leeftijdsgrens)
  • Minstens het 2de leerjaar van de 3de graad behaald
  • Specialisatiejaar
    • De opleiding duurt 1 jaar
    • Schoolse voorkennis vereist

Programma

Ontdek het volledige programma in detail

Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?

Keukenmedewerker Duaal:

  • Initiatie keukentaken
    • Ontvangt en controleert goederen
    • Beheer koelkamer of voorraadkamer (stockage, etikettering)
    • Voorbereidende werkzaamheden uitvoeren
    • Groenten en fruit schoonmaken, snijden
    • Maaltijdpakketten samenstellen, verpakken
    • Hygiëne richtlijnen toepassen
  • Initiatie keukentechnieken en -bereidingen
    • Toepassing basisbereidingstechnieken
    • Buffet klaarzetten (indien van toepassing)

Restaurant en keuken Duaal:

  • Basis keukentaken
  • Basis keukenorganisatie
  • Basis keukentechnieken en -bereidingen
  • Bediening zaal
  • Bereidingen zaal
  • Organisatie zaal

Kok Duaal:

  • Keukentaken
  • Keukentechnieken en -bereidingen
  • Keukenorganisatie
  • Creatieve keuken
  • Interactie met gasten

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.