De erkenning door Gault&Millau kwam sneller dan verwacht. Deze gids staat bekend als een toonaangevende autoriteit in de culinaire wereld, vergelijkbaar met de Michelin-gids. Met deze erkenning op zak is het team van Atelier Delvaux gemotiveerd om zichzelf constant te overtreffen en hun vakmanschap verder te verfijnen.
Jolien heeft een rijke achtergrond in de horeca. Na haar opleiding aan de hotelschool in Herk-de-Stad specialiseerde ze zich verder in chocoladebewerking bij SyntraPXL in Hasselt. Na haar studies besloot ze direct als zelfstandige aan de slag te gaan in de wereld van chocolade. Het proces van chocolade maken is tijdsintensief en vergt veel precisie, maar de passie en toewijding van Jolien hebben haar door de jaren heen gedreven.
Eén van Jolien's talenten is haar vermogen om unieke smaakcombinaties te creëren. Ze experimenteert graag met een mix van traditionele en vernieuwende smaken, en laat zich inspireren door culinaire ervaringen en seizoensgebonden ingrediënten. Bovenkant formulier
Bij SyntraPXL zijn we alvast trots op Jolien en kijken we uit naar wat de toekomst voor haar en haar chocolade-atelier brengt.