Sinds eind 2011 is Giovanni uitbater van het restaurant in Houthalen, waar hij samen met zijn echtgenoten Priscilla de leiding over heeft. “Voordat we met ons restaurant begonnen, baatte ik ruim zes jaar taverne Trianon uit in Genk. In die periode ging ik naar SYNTRA om mijn algemene kennis te verbreden.”
“De opleiding heeft mij absoluut dingen bijgebracht. Ik sta ondertussen vijf jaar als kok in de keuken, maar zonder officiële opleiding. Nu heb ik meer kennis. Zo leerde ik een zaal en boekhouding beheren en kreeg ik een bier- en wijncursus. Veel van die aspecten waren nieuw voor mij. Kortom, ik kijk positief terug op mijn periode bij SYNTRA.”
Njam!
“Het zijn drukke tijden, maar dat is een teken dat de zaak goed draait. Ik mag absoluut niet klagen. Mijn vrouw en ik proberen een zo goed mogelijke prijs- kwaliteitverhouding te brengen en dat weten de klanten te appreciëren.
Vier leveranciers bezorgen ons topwijnen. Onlangs kreeg ik het Njam! – Magazine een vermelding van Peppe Giacomazza. Hij zei dat Cucina di Gio tot zijn vijf lievelingrestaurants behoort. Dat doet plezier.”