Kok Duaal leren
- Hou me op de hoogte
- Na deze opleiding ontvang je een diploma, getuigschrift of certificaat
In detail
In deze opleiding leer je allerlei eetbare ingrediënten kennen, beschrijven en verwerken tot basisbereidingen door het toepassen van basis kooktechnieken. Bovendien leer je hoe je verwerkte producten moet bewaren, de keuken schoonmaken (dagelijks) en een kwaliteitsvolle maaltijd afleveren aan de klant.
De inschrijvingskost bedraagt €205 per cursusjaar.
Heb je nog vragen? Ben je overtuigd?
Contacteer ons dan op het nummer 011/30 32 20 of via duaalleren@syntrapxl.be
Neem eens een kijkje op onderstaande websites:
Keukenmedewerker Duaal:
- 15-25 jaar
- 2de graad secundair onderwijs
- De opleiding duurt 2 jaar
Restaurant en keuken Duaal:
- 15-25 jaar
- 3de graad secundair onderwijs
- De opleiding duurt 2 jaar
- Cursisten die al een secundair diploma op zak hebben, kunnen deze opleiding ook volgen
Kok Duaal:
- Vanaf 15 jaar (geen leeftijdsgrens)
- Minstens het 2de leerjaar van de 3de graad behaald
- Specialisatiejaar
- De opleiding duurt 1 jaar
- Schoolse voorkennis vereist
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?Keukenmedewerker Duaal:
- Initiatie keukentaken
- Ontvangt en controleert goederen
- Beheer koelkamer of voorraadkamer (stockage, etikettering)
- Voorbereidende werkzaamheden uitvoeren
- Groenten en fruit schoonmaken, snijden
- Maaltijdpakketten samenstellen, verpakken
- Hygiëne richtlijnen toepassen
- Initiatie keukentechnieken en -bereidingen
- Toepassing basisbereidingstechnieken
- Buffet klaarzetten (indien van toepassing)
Restaurant en keuken Duaal:
- Basis keukentaken
- Basis keukenorganisatie
- Basis keukentechnieken en -bereidingen
- Bediening zaal
- Bereidingen zaal
- Organisatie zaal
Kok Duaal:
- Keukentaken
- Keukentechnieken en -bereidingen
- Keukenorganisatie
- Creatieve keuken
- Interactie met gasten
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.