Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen

Vacuumgaren

Vacuumgaren of sous-vide wordt beschouwd als dé belangrijkste innovatie in de keuken van de laatste decennia. Ontdek do's & don'ts en tal van heerlijke bereidingen, onder andere in combinatie met de grill.  

Binnenkort verschijnen nieuwe startdata & prijzen
Sector
Horeca
Leervorm
Campusleren
Onze klanten geven ons »

In detail

Door producten in een luchtdichte verpakking op lage temperatuur te garen bewaar je 100% pure smaak. Maar niet alleen dat, ook de bewaartijd van je gerecht of product wordt verlengd en vitaminen en mineralen blijven beter behouden.

In vier sessies brengt de docent je alle tips & tricks bij. Dankzij chef Vik Nelissen zal deze techniek nog maar weinig geheimen voor je kennen na het volgen van deze praktijkgerichte opleiding.

Keukenchefs en -medewerkers.

Elke les bestaat uit praktijk waar de theoretische kennis in is geïntegreerd.  

 

Kmo-portefeuille

Thema: Beroepsspecifieke competentie - Knelpuntberoep

De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 30% van je inschrijvingsgeld kan recupereren. Lees hier hoe de KMO-portefeuille in zijn werk gaat.

Netto verschuldigd bedrag voor:

* middelgrote ondernemingen

** kleine ondernemingen

Heb je nog een vraag?

Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.