Macarons de Paris
- Hou me op de hoogte
- Na deze opleiding ontvang je een diploma, getuigschrift of certificaat
In detail
Macarons zijn luchtige, kleurrijke Franse delicatessekoekjes die bestaan uit twee amandelmeel schelpen, samengehouden door een heerlijke vulling, variërend van ganache tot botercrème. Hun kenmerkende knapperige buitenkant en zachte, smaakvolle binnenkant maken ze tot een geliefde lekkernij wereldwijd.
Bakker, banketbakker, chocolatier, restauranthouder, traiteur, ijsbereider of hun medewerker.
Programma
Ontdek het volledige programma in detail
Specifiek op maat van jouw bedrijf? Vragen over deze opleiding?- Verschillende soorten, kleuren en smaken
- Soorten vullingen
- Andere varianten dan de ronde vorm
Prijssamenstelling per jaar of deel
Heb je nog een vraag?
Nog iets niet duidelijk? Stel je vraag dan hieronder aan onze medewerkers en we helpen je graag verder.